fbpx
Annonce

Avis: Bayern forsøger at forlænge med Lewandowski

Gustav Nielsen - 09.04.22

// Robert Lewandowski

Mens Barca angiveligt jagter Robert Lewandowski, så forsøger Bayern München ihærdigt at forlænge kontrakten med polakken. Det gør tyskerne i et forsøg på at forhindre, at han forlader den tyske klub gratis til næste sommer, når hans kontrakt løber ud.

Ifølge avisen Mundo Deportivo skulle Bayern være bekymrede over udsigten til at miste angriberen gratis. Det blev da også berettet i sidste uge, at Lewandowski skulle være blevet tilbudt til Barca af sin agent, Pini Zahavi. 

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Lewandowski er blevet 34 år, men præsterer stadig på højeste niveau. De sidste par sæsoner er han blevet topscorer på tværs af de store ligaer, og har bombet mål ind på samlebånd. Han er en vigtig del af Bayerns hold, og de vil uden tvivl være meget kede af at skulle afgive ham, ikke mindst fordi det ville være gratis, men også fordi at det så ville blive til en, formentlig, direkte europæisk rival. 

Det er stadig uvist hvor Lewandowski ender, men der vil formentlig være mange om budet, hvis han ender med at forlade det sydtyske. 

.:FORSIDE:.