Avis: Bartomeu og hans ledelse går måske af i dag

FCBARCELONA.DK - 26.10.20

© Getty Images

I følge avisen Sport kan der meget vel blive dramatik i Barca i dag, for der er forlydender om, at præsident Bartomeu og den øvrige bestyrelse overvejer at gå af, fordi de finder det uforsvarligt at afholde mistillidsafstemningen mod Bartomeu.

Det er polemikken omkring den mistillidsafstemning som næsten 20.000 medlemmer har skrevet under på skal afholdes, der kan få Bartomeu til at kaste håndklædet ringen senere i dag.

Ifølge vedtægterne skal mistillidsafstemningen holdes senest den 2. november, men Bartomeu ønsker den udskudt til midt i november på grund af den alvorige coronasituation i Catalonien. Det ønske har de catalanske myndigheder afvist. De mener godt det kan forsvares, at holde afstemningen om en uge.

Bartomeu har bedt myndighederne overveje sagen igen, for de catalanske myndigheder anbefaler på den ene side at alle bliver hjemme på grund af coronasmitten og samtidig giver de altså grønt lys til, at flere end 100.000 medlemer kan gå ud for at stemme. Det mener Bartomeu ikke giver mening.

Den fastlåste situation skulle ifølge avisen Sport få Bartomeu til at overveje at gå af i dag, så man undgår at skulle holde mistillidsafstemingen om en uge. Om det sker eller ej, får man svaret på en gang i eftermiddag, efter et bestyrelsesmøde.

.:FORSIDE:.