fbpx
Annonce

Avis: Barcas plan med stortalentet Fabio Blanco

Rune Stentoft Arlbjørn - 04.04.21

// Fabio Blanco


Forleden kunne vi her på fcbarcelona.dk fortælle, at Barca kæmper med om Fabio Blanco, som spiller for  Valencia, men som har kontraktudløb til sommer. Nu mener avisen Sport at kende til Barcas plan med stortalentet.

Den kun 17-årige spanier Fabio Blanco er et af de største talenter i spansk fodbold, så derfor er der naturligvis stor interesse for ham fra Barca og andre klubber, når han kan hentes gratis til sommer. Nu fortæller avisen Sport om catalanernes plan med den talentfulde offensivspiller.

Ifølge avisen vil Barca garantere Blanco, at han kommer til at spille førsteholdsfodbold i næste sæson i en stor liga i Europa, hvis han takker ja til catalanernes tilbud om at skifte den hvide Valencia-trøje ud med de blå og røde farver.

Sport skriver, at Barca nok ikke får plads til Blanco i førsteholdstruppen i den kommende sæson, så derfor vil klubben angiveligt udleje det unge talent for at sikre ham fodbold på topplan. Catalanerne tænker angiveligt at lave den samme case med Blanco, som de gjorde med Pedri, som spillede et år på lån i Las Palmas, inden han kom til Barca sidste sommer.

Om Blanco ender med at takke ja til Barcas tilbud er svært at sige, da der også er stor interesse fra Real Madrid og Bayern München samt andre europæiske storklubber. Barca har dog de seneste år vist, at de er gode til at få unge spillere til at blomstre, så catalanerne står godt i kampen om Fabio Blanco.

.:FORSIDE:.