Avis: Barca forventer Neymar vil koste 180 mio. euro

Rune Stentoft Arlbjørn - 30.12.19

© Getty Images

Neymar bliver med stor sandsynlighed igen en af næste sommers helt store samtaleemner. I det catalanske rygtes det da også, at Barca vil forsøge at hente brasilianeren igen. Derfor undersøger Barca nu angiveligt hvad han vil koste.

Efter retssagen mellem Neymar og Barca i slutningen af september lød det, at brasilianeren aldrig ville komme til at spille i blau-grana-trøjen igen, da han ikke ville indgå forlig vedrørende sin manglende loyalitetsbonus. Senere i november ændrede meldingerne dog karakter, da de store sportsaviser i Barcelona skrev, at Barca havde ændret mening om Neymar.

Angiveligt er Barca nemlig klar til at gå efter den 27-årige verdensstjerne igen næste sommer, selvom en tilbagevenden til Barca deler vandene i den catalanske storklub. Derfor er Barca ifølge den catalanske avis Sport kommet frem til mulig pris den tidligere Barca-spiller.
 
Sport skriver, at Barca regner med, at Neymar vil koste 180 mio. euro, hvilket er den samme pris, som FIFA vurderes at sætte på Neymar, hvis han ender med at fortælle PSG, at han vil ophæve sin kontrakt næste sommer. Her vil Neymar som bekendt have været tre år i PSG og efter tre år kan FIFA bestemme en salgspris på en spiller, hvis ens klub ikke vil sælge.

Sidste sommer forsøgte Barca at hente Neymar tilbage, men de havde ikke råd til brasilianeren, da de allerede havde brugt 120 mio. euro på Antione Griezmann. Nu planlægger catalanerne altså et nyt forsøg og her er det godt at starte med en pris, så man kan være forberedt.

644x70

.:FORSIDE:.