fbpx
Annonce

Avis: Barca øjner muligheden for at hente Lautaro

Rune Stentoft Arlbjørn - 14.06.21

// Emerson // Lautaro Martínez


Med fredagens meldinger om, at Inter angiveligt forhandler med Emersons agent om et skifte til den italienske klub denne sommer, så øjner Barca i den forbindelse muligheden for at hente ønskespilleren Lautaro Martínez.

Inter står måske overfor et salg af deres formstærke højre back Achraf Hakimi, som de købte i Real Madrid for et år siden. De italienske mestre mangler penge i kassen på grund af de økonomiske konsekvenser corona-pandemien har medført.

Chelsea og Paris Saint-Germain nævnes som de to klubber, der slås om Hakimi i øjeblikket. I italienske medier tales der om, at Hakimi sandsynligvis bliver solgt for et stort millionbeløb. Sker det har Inter brug for en erstatning til deres højre side i forsvaret.

Her kommer Emerson ind i billedet. Fredag kunne de to store catalanske sportsaviser fortælle, at Emersons agent forhandler med Inter om et skifte til dem, for at have en aftale klar, hvis Hakimi bliver solgt, men catalanerne er ikke sådan uden videre klar til at slippe Emerson.

Barca har længe været ude efter Inters angriber Lautaro Martínez, men på grund af de økonomiske vanskeligheder corona har medført i den catalanske storklub har Barca endnu ikke kunne hente den argentinske angriber.

Denne weekend skriver den catalanske avis Sport som opfølgning på fredagens historie, at Barca øjner muligheden for at hente Lautaro denne sommer i forbindelse med, at Inter vil have klubbens nye højre back Emerson.

Avisen skriver, at der kan blive tale om en byttehandel mellem de to klubber, hvor Emerson sendes til Italien med en pose penge i hånden, hvorefter Lautaro sendes til Catalonien med kursen mod Camp Nou.

Ender Lautaro med at komme til Barca vil det sandsynligvis betyde et salg af Griezmann, som kan være med til at finansiere tilgangen af den 23-årige argentiner.

.:FORSIDE:.