Avis: Barca har budt på utilfreds Matthijs De Ligt

Magnus Wind - 21.05.20

© Getty Images

Eftersigende er Matthijs De Ligt utilfreds med sin rolle på Juventus-holdet og søger derfor nye udfordringer. Det skulle have fået Barca til at byde på forsvarspilleren, men buddet skulle angiveligt være blevet afvist. 

Før denne sæson var Barca meldt stærkt interesseret i Matthijs De Ligt, men den talenfulde midterforsvar valgte i stedet at skrive kontrakt med Juventus. Nu skulle hollænderen dog være utilfreds med sin rolle på holdet og vil væk fra Torino. Det skriver den engelske avis Daily Mail, som også melder, at Barca allerede skulle have haft budt på De Ligt. 

Buddet skulle angiveligt være på 74 millioner euro, hvilket svarer til omkring 550 millioner danske kroner. Det var også prisen, som Juventus købte De Ligt for i Ajax før denne sæson. Barcas bud skulle dog være blevet afvist af den italienske klub. Hvis forsvarspilleren skal sælges, vil Barca få hård konkurrence, da flere af Europas største klubber også varinteresset i hollænderen i sommer. 

Juventus vil uden tvivl forsøge, at presse prisen op, hvilket kan blive et problem for Barca, En byttehandel med flere spillere, kan derfor komme på tale. De Ligt har i denne sæson spillet 27 kampe for Juventus, hvor det er blevet til to mål.

 

.:FORSIDE:.