fbpx

Avis: Barca går all in for at hente Erling Haaland

Anders Lang Jensen - 20.02.22

// Erling Haaland

ps5 art


Barca har gennem de seneste transfervinduer for alvor mærket betydningen af den skrantende økonomi. Til sommerens vindue forventer man dog at kunne investere store summer, og man vil sætte alt ind i jagten på Erling Haaland.

Den norske superstjerne ventes at forlade tyske Borussia Dortmund efter denne sæson, og Barca er blandt favoritterne til at købe angriberen fri. Frikøbsklausulen er på 75 millioner euro, men det er langt fra det eneste, man skal forholde sig til rent økonomisk i den sag.

Artiklen fortsætter under annoncen


Foruden frikøbsklausulen på de 75 millioner euro vil Erling Haaland sammen med hans agent Mino Raiola kræve en markant økonomisk pakke. Det er alle sammen krav, som Barca er villige til at imødekomme. Det melder avisen Sport.

Barca er klar til at give nordmanden en årsløn på 20 millioner euro, hvilket vil gøre angriberen til truppens dyreste spiller. Desuden vil en aftale også kræve et større beløb til agenten Mino Raiola – også her er ledelsen klar til at strække sig langt i jagten på Erling Haaland, der gerne skal kulminere til sommer.

.:FORSIDE:.