fbpx

Avis: Barca føler sig forfulgt af La Liga

Simon Arun Vrábel - 07.12.22

// La Liga

topbar222

I Barca har man svært ved at forstå, hvorfor karantænestraffen mod Lewandowski skal være så hård, når andre klubber er sluppet lettere for alvorligere forseelser. Barca føler, at der bliver kørt en hetz imod klubben.

I Barcelona har man forsat meget svært ved at forstå, hvorfor La Liga holder fast i, at Lewandowski skal have tre kampes karantæne for sit røde kort mod Osasuna. Avisen Marca fortæller, at man i Barcelona føler, at La Liga har et horn i siden på den catalanske storklub, som kan nævne en række eksempler hvor man er blevet forskelsbehandlet.

Artiklen fortsætter under annoncen


Man forsøger at komme sig mentalt oven på den appel-afvisning som har ratificeret tre kampes karantæne til Lewandowsk. Mange føler, at klubben bliver forskelsbehandlet når man sammenligner med hvad andre klubber er sluppet afsted med. Her går specielt eksemplet fra Real Madrid igen hvor det nævnes, at træner Ancelotti ikke blev sanktioneret for at udtale til medierne, at dommeren nogle gange opfinder årsager til at dømme straffespark imod hovedstadsklubben.

Derudover har man yderst svært ved at forstå hvordan Lewandowski kan blive straffet for en gestus, som i Spanien slet ingen betydning har. Barcas præsident Joan Laporta har da også udtalt, at La Liga har bøjet reglerne ved at opfinde en betydning for polakkens bevægelse, hvor han strøg en finger over sin næse.

Forholdet til La Liga er derfor meget anspændt og avisen mener at vide, at en del af årsagen er, at Laporta udfordre ligaorganisationen i langt højere grad end sin forgænger Josep Maria Bartomeu. Den tidligere Barca-præsident var ofte at se på både UEFA- og La Liga-hovedkvarteret og når præsidenten ikke selv kunne være til stede, sendte han ofte andre fra ledelsen.

Den taktik bruger Laporta ikke og da han sammen med resten af ledelsen læser La Liga-reglementet fra A-Z for at finde de bedste muligheder for klubben, er der mange som føler, at han udfordrer systemet unødigt. Måske Lewandowski betaler en hård straf for det med sin lange karantæne..:FORSIDE:.