Avis: Ansu Fati tæt på at forlænge med Barca

Rune Stentoft Arlbjørn - 01.08.20

© Getty Images

I Barca har man stor tiltro til, at den unge Ansu Fati kan gå hen og blive en nøglespiller for førsteholdet. Derfor er klubben nu på vej med en forlængelse til kantspilleren. Ifølge lokale meldinger er en aftale tæt på.

Den catalanske avis Sport erfarer, at en forlængelse af kontrakten til 17-årige Ansu Fati er nært forestående. Barca ønsker at give ham en førsteholdskontrakt, der svarer til den rolle han har på holdet. Dermed vil Fati blive rykket op på førsteholdet og nok få et nyt rygnummer.

Ansu Fatis nuværende aftale med Barca løber til sommeren 2022 og hans frikøbsklausul lyder på 150 mio. euro. Barca frygter, at den klausul kan blive udløst af andre klubber, så derfor vil de øge frikøbsklausulen til 300 mio. euro og give Fati en kontrakt til 2024.

En af de klubber som har været inde i billedet om Ansu Fati er Manchester United. De har angiveligt budt 100 mio. euro på Fati, men præsident Bartomeu afviste kategorisk at sælge ham, da Barca tror på, at han kan gå hen og blive en af verdens bedste spillere i det næste årti.

Sport skriver, at superagenten Jorge Mendes i de seneste måneder ihærdigt har forsøgt at få Ansu Fati til Manchester United. Familien Fati var i foråret i tvivl om Ansu Fatis fremtid i Barca, da han røg ud ud på bænken i vinteren, men med den kommende forlængelse ønsker Barca at fjerne enhver tvivl om Barcas tro på teenageren.

Barca regner Ansu Fati for en vigtig del af fremtiden og måske kan han endda starte inde i Champions League-kampen mod Napoli om en uge..

.:FORSIDE:.