Avis: Ansu Fati er blevet meldt klar af lægerne

Rune Stentoft Arlbjørn - 17.09.21

// Ansu Fati

Ansu Fati har trænet godt med i de seneste uger og forleden fuldførte han et helt træningspas på normal vis. Det har nu resulteret i, at han er blevet meldt klar af lægerne til at spille, men han kommer ikke i aktion lige foreløbig.

Den catalanske avis Sport melder, at Ansu Fati er blevet sin knæskade kvit efter et langvarigt skadesforløb, som har taget omkring 10 måneder. Ifølge avisen har Ansu Fati fået det grønne lys af lægerne til at spille, men han bliver tidligst sendt i aktion mod Cádiz i næste uge. Det er dog ikkke blevet bekræftet af Barca.

Artiklen fortsætter under annoncen


Som de catalanske medier har været inde på før, vil Barca ikke tage nogle chancer med Ansu Fati og sende ham tilbage i aktion for tidligt. Først var der tale om et comeback mod Sevilla, siden mod Granada, men nu skriver Sport, at han tidligst kommer i aktion den 23. september.

Det er om seks dage, hvor Barca skal en tur til Andalusien for at spille mod Cádiz, men det er heller ikke sikkert, at Ansu Fati kommer i kamp her. Avisen nævner, at Ansu Fati sandsynligvis får comeback for Barca inden den næste landskampspause i oktober.

Udover kampen mod Cádiz er der dermed også mulighed for, at Ansu Fati får comeback i sin nye trøje nummer 10 mod Levante den 26. september, Benfica den 29. september i Champions League eller mod Atlético de Madrid den 2. oktober.

.:FORSIDE:.