Arthur: 'Vi havde brug for en kamp, hvor alt lykkedes'

FCBARCELONA.DK - 23.02.20

© Getty Images

Arthur Melo lukkede kampen i går mod Eibar med en scoring til 5-0. Efter opgøret glædede han sig både over holdets gode takter og samtidig over, at hans lyskeproblemer ser ud til at være et overstået kapitel.

Arthur stod klar på riposten efter Braithwaites forsøg i næstsidste minut af kampen mod Eibar og brasilianeren svigtede ikke. Han sendte sikkert bolden i nettet til den sikre og helt fortjente sejr på 5-0.

Efter kampen tillagde han det stor betydning, at Barca spillede en god kamp. 'Det var en nøglekamp op til kampene mod Napoli og Real Madrid, for det giver selvtillid. Vi havde brug for en kamp, hvor alt lykkedes godt. Det er et vigtigt frem mod det der venter' kom det fra ham i mixed zone.

Arthur har haft en del problemer med sin lyske, både i sidste sæson og denne. 15 ud af sæsonens 35 officielle kampe er han gået glip af og derfor glæder det ham, at være tilbage.

'Jeg skal takke vores fysioterapeuter, vores læger og de fysiske trænere,  for de har hjupet mig meget. Jeg havde brug for at arbejde lidt mere specifikt og nu har jeg det rigtig godt' sagde han videre.

Arthur spillede alle 90 minutter, hvilket er en rigtig god nyhed for Quique Setién og resten af holdet. Brasilianeren er indiskutabelt den mest spilfordelene spiller i truppen og med ham klar til forhåbetnlig resten af sæsonen, er holdets muligheder for succes markant forbedret.

.:FORSIDE:.