fbpx

Araújo: 'Jeg er trist over ikke at kunne hjælpe'

Simon Arun Vrábel - 07.12.22

// Ronaldinho

topbar222

Ronald Araújo har skrevet en officiel undskyld til sine landsmænd fra Uruguay over at landholdet skuffede ved VM og han ikke var i stand til at hjælpe holdet på grund af sin skade.

VM i Qatar har været i gang i lidt over to uger og inden længe begynder kvartfinalerne som Uruguay og Ronald Araújo ikke deltager i. Barca-spilleren Ronald Araújo er derfor rejst hjem til Barcelona uden at spille et eneste minut for sit landshold.

Artiklen fortsætter under annoncen


Den 23-årige forsvarsspiller har lagt en officiel undskyldning ud på det sociale medie Instagam, hvor han både undskylder for, ikke at kunne hjælpe sit landshold og samtidig beder om tilgivelse fra sine landsmænd.

’VM-drømmen er forbi. Jeg er trist over ikke at kunne hjælpe mine holdkammerater og mit land på banen. Jeg gjorde alt hvad jeg overhovedet kunne fra dag ét, for at være der og hjælpe. Det var meget tæt på, men det blev ikke opnået. Tak og undskyld til alle mine uruguayanske landsmænd. Vi vil vende tilbage, og vi vil give dem meget glæde. Med tro på, at der altid er hævn. Vamos Uruguay’, skrev forsvarsspilleren..:FORSIDE:.