fbpx
Annonce

Ansu Fati bliver måske klar til kampene mod Paris

Rune Stentoft Arlbjørn - 30.01.21

// Ansu Fati


Da Ansu Fati blev meldt ude med en slem knæskade i fire måneder i november, var der ingen der regnede med, at angriberen ville blive klar til 1/8 finalerne i Champions League. Nu er der dog gode meldinger om genoptræningen..

Tilbage i november blev Ansu Fati opereret i sit ene knæ af lægen Ramon Cugat efter sin skade. Han blev meldt ude i fire måneder, hvilket tydede på, at spanieren først ville være klar igen omkring midten af marts måned i år. Returkampen mod PSG spilles den 10. marts, så ingen forventede, at Ansu Fati ville være med mod franskmændende.

Nu er der dog positive meldinger om Ansu Fatis genoptræning. Den catalanske avis Sport skriver, at genoptræningen med Ansu Fati går godt og at han er foran i planen i forhold til et comeback. Det er gode nyheder fra den catalanske presse.

Ifølge avisens oplysninger betyder det måske, at Ansu Fati allerede kan blive klar til den første kamp mod PSG den 16. februar i Barcelona. Bliver han ikke klar til den kamp er der håb om, at han bliver klar til returkampen den 10. marts i Paris.

Der er ingen tvivl om, at Barca får det svært mod PSG i Champions League 1/8 finalerne. Derfor vil det være til stor hjælp for Barca, hvis Ansu Fati kan nå at blive klar til de kampe og spille en hovedrolle.

.:FORSIDE:.