Ángel om Barca: 'Lige nu er det kun rygter'

Rune Stentoft Arlbjørn - 13.02.20

© Getty Images

I sidste uge blev Barca sat i forbindelse med at køb af Getafes målfarlige angriber, Ángel, som erstatning for Dembélé, men spørger man hovedpersonen selv, så er det indtil nu bare rygter der florerer.

'Det eneste jeg ved noget om er hvad der er kommet ud i pressen. Der er ikke noget konkret fra Barca lige nu. Jeg tager det roligt og er fokuseret på Getafe. Jeg giver alt for denne klub og i princippet er der ikke intet' siger Ángel op til kampen mod catalanerne i weekenden.

Ángel er dog henrykt over den mulige interesse fra Barca. 'Når nyhederne kommer fra så stor en klub som Barca, så tænker man mere over det end normalt, men siden det kun er rygter, så er jeg rolig. Hvis de kontakter mig, vil jeg have tid til at tænke over det. Jeg har stadig flere mål med Getafe og folk taler altid om, at jeg er på vej væk. Det betyder, at jeg gør det godt' sagde han videre.

Ángel kommenterede også på kampen mod Barca på lørdag. 'Vi skal møde et af de bedste hold i verden på deres hjemmebane. Det bliver meget svært, men vi skal fortsætte på vores høje niveau for at få alle tre point og spille en god kamp' afsluttede han.

.:FORSIDE:.