fbpx
Annonce

Andreas Christiansen: 'Ser frem til at komme i gang'

FCBARCELONA.DK - 19.07.22

// Andreas Christensen

Andreas Christensen fik tjansen at holde pressemøde op til kampen natten til onsdag mod Inter Miami. Her lagde danskeren ikke skjul på, at han har meget han skal lære i Barca, men også at han glæder sig.

'Det har været en god uge, hvor jeg skulle lære mange nye ting at kende. Næste skridt bliver at styrke relationerne til spillerne på banen, for tingene gøres anderledes' indledte AC.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


'Vi har fået en del nye spillere som skal finde sig til rette og det sker bedst i kampene, men selvfølgelig også ved træningen. Kampsituaitoner er anderledes og vi skal lære hvordan man gør tingene her. Jeg ser frem til at komme i gang' fortsatte han.

'Jeg spiller på min egen måde og det er gået fint indtil nu, men som jeg sagde, gøres tingene anderledes her i kampene. Det er nu op til mig at lære. Holdkammeraterne har været gode til at fortælle mig det, så jeg kan lære hurtigt. Det er den bedste måde at gøre det på' sagde han videre.

Til sidst blev han spurgt, om han følger fodbolden i USA. 'Jeg ville ønske at jeg kunne se kampene som enhver fodboldfan, men de spiller midt om natten, så det er lidt svært. Jeg prøver at se hvad jeg kan' afsluttede han.

.:FORSIDE:.