fbpx
Annonce

Andreas Christensen kommer til at kæmpe for spilletid

FCBARCELONA.DK - 10.07.22

// Andreas Christensen

Med skiftet til Barca gik en barnedrøm i opfyldelse for Andreas Christensen, men nu venter det hårde og svære arbejde forude. Der venter nemlig danskeren stor konkurrence om spilletiden i det centrale forsvar.

Det er ingen nem opgave at være forsvarsspiller i FC Barcelona, for holdet står højt på banen og det skaber et stort rum bag de bagerste forsvarsspillere. Det stiller krav til boldsikkerhed, overblik og hurtighed, tre elementer som Andreas Christensen besidder.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Den catalanske presse har da også samstemmende sat flueben ved, at danske AC har de kendetegn som det kræver at spille i Barcas centrale forsvar. Det bliver dog spændende at se, hvordan AC kommer til at klare sig i konkurrencen om spilletiden, for det er nogle markante profiler danskeren er oppe imod.

Som højrefodet er det mest naturligt at bruge AC som højre centralforsvarsspiller og her er han oppe mod Piqué og Araujo. Piqué er indiskutabel i forsvaret når han er skadesfri, men catalaneren kan også bruges i venstre side.

Araujo fik sit store gennembrud i sidste sæson og han regnes for sikker mand i forsvaret i mange år i den catalanske klub. Derudover er der Eric García, der er klubbens egen fra La Masia, så også han forventes at blive brugt meget, selvom han ikke helt overbeviste i sidste sæson.

Lenglet er blevet udlejet til Tottenham og det forventes også at Umtiti og Mingueza sendes væk. Modsat arbejder klubben på at hente Koundé i Sevilla og sådan en investering sker kun fordi spilleren skal have spilletid.

AC kommer til Barca som en bærende profil hos Chelsea og det indgyder respekt, men danskeren kommer altså op imod nogle solide navne i sin nye klub og der er ingen tvivl om, at han kommer til at kæmpe hårdt for spilletiden.

.:FORSIDE:.