André Gomes: 'Jeg lånte støvler af Busquets'

Rune Stentoft Arlbjørn - 31.05.20

© Getty Images

I et interview afslørede den tidligere Barca-spiller og nuværende Everton-spiller, André Gomes, hvordan han måtte låne fodboldstøvler af Sergio Busquets ved sin første træning i klubben.

'Ved min første træning i Barca, havde jeg ikke nogle fodboldstøvler med på grund af en misforståelse og Sergio Busquets måtte låne mig et par støvler at spille med' fortæller Gomes i et interview med Eleven Sports.

'At spille for Barca har indtil videre været højdepunktet i min karriere og jeg er meget taknemmelig for klubben. At spille med alle de fantastiske spillere gjorde, at jeg lærte så meget. Uanset hvor jeg tager hen, vil jeg altid have Barca med mig' siger han videre.

André Gomes er en af de tolv spillere, som har spillet med både Lionel Messi og Cristiano Ronaldo. Det talte han også lidt om i interviewet.

'Vi skal huske at nyde begge de to spllere. Jeg har lært så meget fra dem begge. De er to spillere med et ekstraordinært talent, men det vigtiste er deres utrolige mentalitet' siger Gomes.

'De vil altid vinde og de bliver sure, hvis de ikke vinder, selvom vi bare spiller for sjov. Messi og Cristianos mentale styrke er helt utrolig. De er altid klar til at give deres bedste og de vil altid vinde' tilføjer han.

André Gomes nåede i sine to sæsoner i Barca at spille 78 kampe for catalanerne fra 2016 til 2018. Nu spiller han i den engelske klub Everton, hvor han nyder større succes end han gjorde i Barca.

.:FORSIDE:.