fbpx
Annonce

Alemany: ’Koundés agent ringede næsten hver dag’

Simon Arun Vrábel - 03.08.22

// Jules Koundé

Under præsentationen af Jules Koundé gav fodbolddirektør Mateu Alemany et spændende indblik bag forhandlingerne med Sevilla og Koundés agent. Her får man indtrykket af det fornemme arbejde som Alemany udfører

I forbindelse med mandagens præsentation af klubbens senestes indkøb, Jules Koundé, gav Barcas fodbolddirektør Mateu Alemany et spændende indblik i hvordan forløbet og kommunikationen imellem Barca, Sevilla og Koundés agent, Jonathan Kebe forløb. Her får man indtrykket af, at Alemany gør et fantastisk arbejde for klubben og at han har en stor del af fortjenesten for de mange, handler som klubben har foretaget i dette transfervindue.

Artiklen fortsætter under annoncen


’På et tidspunkt ringede Jules agent til mig hvis ikke hver dag, så hver anden dag igennem to måneder. Han ville meget naturligt høre omkring vores situation vedrørende Fair Play reglerne for ud over os, så havde Jules fået nogle andre rigtig gode tilbud. Jeg sagde til ham, at hvis han havde et andet tilbud som var meget bedre end vores, så var de velkommen til at underskrive tilbuddet, men faktum var, at Jules selv allerhelst ville til Barca. De har derfor ventet meget tålmodigt på os og samarbejdet har været helt fantastisk. Der var endda et tidspunkt hvor jeg sagde til Jonatan (red. Koundés agent), at han skulle stoppe med at ringe til mig, for jeg havde ingen nyheder siden sidst han ringede' kom det fra Alemany

Rygterne om, at Chelsea allerede havde en aftale med Koundé, men at Barca overhalede dem på målstregen, fik også et par ord med på vejen.

’Da vi netop havde offentliggjort aftalen om salget af de yderligere 15% af tv-rettighederne, havde Koundé næsten lavet en aftale med en anden klub. Han lukkede dog ikke aftalen fordi han hellere ville komme til Barca. Derfor sendte vi, i respekt for både Sevilla og det gode arbejde fra Koundés lejr, vores første tilbud til Sevilla' forklarede han.

Omkring situationen med Chelsea som nærmest har udviklet til en transferkrig, siger Alemany afslutningsvis.

’Vi er Barca og vi kæmper ikke imod andre klubber eller forsøger at bekæmpe dem. Vi forsøger blot at overbevise spillere og deres agenter om, at vi har det bedste sportslige projekt og naturligvis forhandle med spillerens klub. Hvis spilleren, efter at have talt med os, ønsker at skifte til Barca, så er vi naturligvis glade. Vi har et godt forhold til Chelsea og for nylig spiste vi endda en middag med klubbens ejer. Jeg ønsker ikke at tale om konkrete spillere som i dag tilhører Chelsea' afsluttede Alemany.

.:FORSIDE:.