fbpx
Annonce

Agüero: 'Jeg tror at Messi fortsætter i Barca'

FCBARCELONA.DK - 31.05.21

// Sergio Agüero


Sergio Kun Agüero har holdt pressemøde her til aften i forbindelse med hans præsentation. Her blev han som ventet spurgt til sin gode ven Messis fremtid i klubben. Læs her hvad han sagde.

'Jeg er meget glad. Jeg vil forsøge at gøre mit bedste for at hjælpe klubben til at vinde vigtige ting. Det er en stor glæde for mig, at komme til verdens bedste klub. Siden jeg var dreng har jeg håbet på, at de ville lægge mærke til mig og her er jeg. Når sådan en mulighed opstår, vil enhver spiller komme løbende' indledte Aguëro.

Her er hvad han ellers sagde:

Betyder Agüeros ankomst at Messi bliver?
'Vi håber at kunne spille sammen, men jeg har forhandlet med Barca et stykke tid. Det er op til ham og klubben at beslutte om han bliver, men det vil være en ære at spille sammen. Vi kender hinanden ret godt og jeg tror jeg bliver'.

Har Aguero talt med Messi om skiftet?
'Jeg taler med Leo hver dag, men jeg vil ikke sige hvad vi taler om. Han har ønsket mig tillykke. Det ville være dejligt at kunne træne sammen hver dag, for det gør vi ikke meget på landsholdet'

Ved Aguëro om Koeman fortsætter som træner?
'Det er ikke et emne for mig. Klubben skal tage den bedste beslutning for klubben og her har jeg ikke noget at skulle sige. Jeg har ikke talt med Koeman'.

Hvorfor valgte Aguëro at tage til Barca?
'Fordi det er Barca. Det er verdens bedste klub. Det er den bedste motivation. Desuden har man verdens bedste spiller'.

Hvad bliver Agüeros rolle på Barcas hold?
'Min rolle bliver at få en god sæsonforberedelse og derefter er det træneren der bestemmer. Jeg mener ikke at jeg altid skal starte inde'.

Agüeros skader denne sæson:
'Med undtagelse af denne sæson, har jeg haft ni gode år i City, hvor jeg har hjulpet holdet til at opnå store ting. Denne sæson har været præget af mit knæ og Covid, men de sidste fire måneder har jeg haft det godt fysisk og knæet har det perfekt'.

Samarbejdet med Guardiola i City?
'Han er en klassetræner. Da han kom ændrede han holdets måde at spille på, så vi havde bolden mere. Det var godt for mig og for hele holdet. Det sidste han sagde til mig var, at jeg skulle til verdens bedste klub'.

En besked til tilhængerne?
'Vi ved alle, at Barca er en klub der altid kæmper med om titlerne. Det håber jeg at vi når. Jeg håber det bliver en sæson alle vil nyde'.

.:FORSIDE:.