fbpx
Annonce

AC: 'Vi spillede ikke med det flow vi gerne ville'

Anders Lang Jensen - 14.08.22

© Getty Images
// Andreas Christensen // Rayo Vallecano

Andreas Christensen startede inde for Barca lørdag aften i sæsonpremieren mod Rayo Vallecano på Camp Nou. Kampen endte skuffende uafgjort 0-0, og danskeren mener, at holdet manglede flow i spillet med bold.

Den danske landsholdsprofil startede i det centrale forsvar sammen med Eric García, og defensivt holdt Barca-mandskabet målet rent. Desværre kom holdet ikke på tavlen, og holdet manglede generelt timing i tingene.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


’Vi mangler lidt af det hele. Defensivt var det egentlig okay. De er ikke så farlige. Der er nogle få situationer, men det er os selv, der er skyld i det. Jeg er selv indblandet i en af dem. Vi spillede ikke med det flow, vi gerne ville, så det skal der lige styr på. Så det var lidt skuffende, kan man godt sige’, sagde Andreas Christensen ifølge TV2 Sport efter opgøret.

’Vi forventer at vinde, specielt med den kvalitet, vi har oppe foran. Der er en masse småting, der lige skal styr på’, sagde danskeren videre.

AC blev skiftet ud efter en times tid i en taktisk udskiftning for at sætte Sergi Roberto ind på højrebacken, hvorefter Ronald Araújo rykkede ind i det centrale forsvar.

ac14

.:FORSIDE:.