Abidal: 'Jeg har lært meget på få dage'

FCBARCELONA.DK - 21.02.20

© Getty Images

Den aktuelle krise i klubben og konfrontationen med Messi, har tydeligvis sat sine spor hos sportschef Eric Abidal, der var meget fåmælt og ygmyg, da han udtalte  sig ved Braithwaites præsentation i går.

Abidals offentlige kritik af spillerne og Messis skarpe reaktion på kritikken, skabte overskrifter og debat i samtlige catalanske og spanske medier. Her måtte klubbens sportschef erkende, at i en kamp mod Messi, ved alle hvem der taber.

Efter at Abidal i går havde begrundet købet af danske Martin Braithwaite, kom der som ventet spørgsmål fra pressen om netop konflikten med Messi. 'Jeg har lært mange ting på få dage og interne emner bør klares internt' var det meget korte svar. Her havde Abidal tydeligt ikke lyst til at bore mere i konflikten.

Herefter blev han konfronteret med, at Barca har sendt mange spillere væk i januars transfervindue, så truppen nu er meget smal, og som fik som konsekvens at man i hast måtte købe en spiller som Braithwaite.

'Der skal tages beslutninger og jeg mener ikke at antallet af spillere er det vigtigste, men kvaliteten. Man kan sige vi har en smal trup, men vi har været uheldige med skader. Vi har hele vejen talt med træneren og fået klare beskeder og derfra er der taget beslutninger. Vi har holdet til at spille med i ligaen og i Champions League, også med spillerne fra B-holdet' svarede han.

Pressemødet bekræftede med alt tydelighed, at det er en svækket Abidal, der lige nu ikke har spillernes tillid eller opbakning.

.:FORSIDE:.