fbpx
Annonce

Abde skuffet over manglende spilletid imod Villarreal

Peter Vyff - 30.08.23

// Abdessamad Ezzalzouli

Selvom ledelsen angiveligt skulle have forsikret Abde om hans plads på holdet spekuleres der fortsat i hans fremtid hos Barca. Det skyldes især kantspillerens skuffelse over ikke at få spilletid i søndagens sejr over Villarreal.

Abde har været genstand for flere transferspekulationer på det sidste, eftersom han skulle være usikker på sin fremtid hos Barca. Ledelsen beroligede dog angiveligt landsholdsspilleren i sidste uge, hvor han blev fortalt, at Xavi planlagde at bruge ham, og at han derfor ikke var til salg.

Den 21-årige kantspiller kom dog ikke i aktion imod Villarreal på trods af, at Raphinha sad ude med karantæne. Marokkaneren havde ellers håbet på en plads i startopstillingen i brasilianerens fravær, men han måtte i stedet se Lamine Yamal starte inde i angrebet.

Artiklen fortsætter under annoncen


Og for at gøre ondt værre blev også Ferran Torres og Ansu Fati indskiftet før ham, og netop det faktum skulle have efterladt Abde særdeles skuffet. Det rapporterer journalisten Alex Pintanel, der også fortæller, at kantspilleren overvejer at indkalde ledelsen til et nyt møde for at diskutere fremtiden.

Parterne har dog travlt, hvis der skal findes en køber til Abde, da transfervinduet lukker i slutningen af denne uge. Og skulle marokkaneren bede om at blive solgt, så kommer Barca eftersigende til at kræve mindst 30 mio. euro for ham.

Stortalentet har tiltrukket sig interesse fra flere klubber i Spanien, England og Tyskland, og et sent exit kan derfor ikke udelukkes. Sæsonen er dog lang endnu, og selvom det ikke blev til spilletid imod Villarreal kan Abde stadig se frem til en masse minutter, når der tages hul på Copa del Rey og Champions League, hvis han altså bliver hos Barca.

.:FORSIDE:.