fbpx

Barca slipper for Abde og Chadi Riad i aften

FCBARCELONA.DK - 21.01.24

 


Når Barca i aften gæster Real Betis, slipper de for møde de tidligere Barca-spillere Abde og Chadi Riad, der begge spiller Africa Cup of Nations med Marrokko. Derudover er flere andre tidligere Barca-profiler ude med skader.

Betis har gennem årene hentet flere spillere i FC Barcelona og også i denne sæson, har en række af andalusiernes spillere en fortid i Barca. To af dem er angriberen Abde Ezzalzouli og forsvarsspilleren Chadi Riad.

Artiklen fortsætter under annoncen


Abde blev solgt til Betis i sommer, mens Chadi Riad er i klubben på en lejeaftale. Der er forlydender om, at Xavi har planer om at bruge Riad til næste sæson. De vil dog begge være fraværende i aften på Benito Villarmarín på grund af deltagelsen i Africa Cup of Nations.

Tre andre forhenværende Barca-spillere mangler også, men det skyldes skader. Målmand Claudio Bravo, Marc Bartra og Juan Mirando må alle se til fra tilskuerpladserne i kampen mod deres tidligere klub.

Dermed er der kun en enkelt tidligere Barca-profil med i aftenens kamp for Betis, nemlig Hector Bellerín, som Xavi ikke kunne bruge på sit hold.

Kampen mod Betis fløjtes i gang kl. 18.30 og den kan ses på TV2 Sport X.// Real Betis // Abdessamad Ezzalzouli // Chadi Riad
.:FORSIDE:.