fbpx
Annonce

Avis: Barca overvejer at sælge Chadi Riad videre

Peter Vyff - 12.04.24

 


Der er blevet spekuleret en del i, hvorvidt Barca kunne finde på at købe Chadi Riad tilbage fra Betis denne sommer. Umiddelbart er der dog ikke brug for marokkaneren i midterforsvaret, men han kan alligevel blive en god investering.

Barca sendte før denne sæson Chadi Riad til Real Betis på en sæsonlang lejekontrakt med en købsoption på tre mio. euro. Og som forsvarsspilleren har præsteret, er der efterhånden ingen tvivl om, hvorvidt andaluserne har tænkt sig at beholde ham på en permament kontrakt.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Catalanerne har dog en tilbagekøbsklausul på syv mio. euro, der i sidste ende betyder, at Riad netto kommer til at koste Barcas fire mio. euro. Det er et lavt beløb for en spiller, der har været fast mand for Real Betis i størstedelen af sæsonen, og som til trods for sine 20 år, har haft stor andel i, at holdet kun har lukket 36 mål ind i 30 kampe.

Barca har dog som sådan ikke brug for Riad i midterforsvaret, da man er godt besat af spillere som Ronald Araújo, Jules Koundé og Andreas Christensen, samt den unge komet Pau Cubarsí. Det kan dog fortsat vise sig at være en god idé at hente marokkaneren tilbage, da han kan videresælges med stor fortjeneste.

Det skriver avisen Sport, der kan fortælle, at ledelsen skulle overveje at købe Riad retur med henblik på at sælge ham videre. Catalanerne regner angiveligt med at kunne få en pris i omegnen af 15 mio. euro for midtstopperen, og det er noget, der ville lune midt i klubbens økonomiske krise.

Der er dog uvist hvorvidt det er muligt for Barca at købe marokkaneren tilbage denne sommer, eller om tilbagekøbsklausulen først er gældende i 2025. Uanset hvad, kan det dog vise sig at være en god beslutning, da Riad med sine 20 år, kun ser ud til at blive endnu bedre.

riad7F

// Chadi Riad
.:FORSIDE:.