fbpx
Annonce

Journalist: Chadi Riad vender ikke retur til Barca

Peter Vyff - 06.04.24

 


Barca sendte før denne sæson Chadi Riad til Real Betis, hvor han har gjort det rigtig godt. Flere har derfor spekuleret i, hvorvidt Barca kunne finde på at hente marokkaneren tilbage, men det kommer dog angiveligt ikke til at ske.

Den 20-årige Chadi Riad har været lidt af en åbenbaring hos Real Betis, der lejede ham hos Barca forud for denne sæson. Stortalentet fandt hurtigt vej til startopstillingen, og han har sidenhen spillet næsten fuld tid i samtlige kampe, bortset fra afbrækket under Africa Cup of Nations.

Andaluserne sikrede sig i handlen en købsoption på tre mio. euro, som de fleste antager for givet, grundet hans gode præstationer. Riads imponerede form har angiveligt også fået Barca til at overveje om det kunne være en god idé at købe ham tilbage, da man har en tilbagekøbsklausul på syv mio. euro.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Denne aktion betragtes som en god mulighed af flere årsager, da marokkaneren både har potentialet til at udvikle sig til en nøglespiller for Barca, og samtidig også kan vise sig som en god investering på længere sigt. Men ifølge journalisten Alex Pintanel fra avisen Marca, er det ikke noget der kommer til at ske.

Det skyldes, at tilbagekøbsklausulen tilsyneladende først er gyldig i sommeren 2025, hvilket betyder at hvis han skal købes tilbage i det kommende transfervindue, så skal der forhandles med Real Betis. Det er ikke noget Barca er interesserede i, og især ikke da man er ekstremt godt besat i midterforsvaret.

Xavi har adskillige centerbacks til rådighed i Ronald Araújo, Jules Koundé, Andreas Christensen, Iñigo Martínez og Pau Cubarsí. Spillere som Eric García og Clément Lenglet vender også retur til sommer, og der forventes derfor en større udrensning i Barcas midterforsvar.

Der er derfor heller ikke umiddelbart plads til Riad hos catalanerne, og alt tyder derfor også på, at han fortsætter hos Real Betis. Landsholdsspilleren kan dog sagtens vise sig at være et god mulighed til næste sommer, hvor han forhåbentlig har trådt endnu et skridt op i niveau.

riad6F

// Chadi Riad
.:FORSIDE:.