Officielt: 20.687 medlemmer kræver mistilllidsvotum

FCBARCELONA.DK - 17.09.20

© FC Barcelona

Det begynder alvorligt at trække op til et mistillidsvotum mod præsident Bartomeu og hans ledelse. I dag blev der afleveret 20.687 underskrifter fra uilfredse medlemmer og det er over 4.000 mere end det er nødvendigt.

De seneste uger har en gruppe af medlemmer af FC Barcelona kæmpet for at indsamle de 16.520 underskrifter det kræver, at tvinge klubben til at holde et mistillidsvotum mod klubbens ledelse. Fristen for at skrive under udløb torsdag kl. 15.00 og senest kl. 18.00 skulle underskrifterne afleveres til klubben.

Det hele blev nået i tide, for torsdag eftermiddag viste det sig, at hele 20.687 medlemmer havde skrevet under og alle underskrifter blev afleveret inden fristen udløb.

Nu skal klubben gennemgå de mange underskrifter og sikre sig, at alle regler og procedurer er overholdt, ikke mindst at det reelt er de enkelte medlemmer der har skrevet under. Ved tidligere tilfælde har det vist sig, at der altid er underskrifter der bliver underkendt. Klubben har 10 dage til denne proces.

Med 20.731 underskrifter er der en pæn margen, for det er svært at forestille sig, at flere end 4.000 underskrifter ikke overholder reglerne. Dermed tegner det til afstemning om præsident Josep Maria Bartomeu tvinges til at gå før tiden.

Torsdag aften bekræftede Barca i en officiel udmelding, at man havde modtaget underskrifterne rettidigt og at man nu går i gang med at gennemgå dem.

644x70

.:FORSIDE:.