Martin Braithwaite spillede sin bedste kamp for Barca

FCBARCELONA.DK - 16.08.21

// Martin Braithwaite

Martin Braithwaite spillede en hovedrolle i går aftes, da Barca tog hul på ligaen med 4-2 sejren over Real Sociedad. Danskeren spillede en formidabel kamp, nok hans bedste siden skiftet for halvandet år siden.

Det blev reelt en drømmekamp af Braithwaite, der takkede Koeman for pladsen i startopstillingen, ved at spille sin bedste kamp i Barca-trøjen. Allerede efter et halvt minut viste danskeren at han var klar, da han trak fri og afsluttede godt, men måtte se keeperen redde.

Braithwaite var meget aktiv i Barcas spil. Han modtog bolden godt og fik sendt den godt videre, ligesom han var en konstant trussel mod det baskiske forsvar. Det gav udbytte i sidste minut af første halvleg, hvor han pandede et indlæg i nettet til 2-0.

Efter en time var han på pletten igen, da en ripost fra målmanden røg ud til ham. Her blev bolden uimodståeligt banket i nettet til 3-0.

Kampen syntes lukket, men Real Sociedad kom tilbage og fik reduceret to gange, inden at Braithwaite igen trådte i karakter. I det 91. minut blev han sendt af sted af Griezmann og det resulterede et i flot oplæg til Sergi Robertos 4-2 scoring.

Samlet set en nærmest perfekt kamp af den danske angriber, der dermed viste sig klar til at hjælpe holdet trods mange rygter om, at Barca overvejer at sælge ham.