Juve-chef: 'Arthur er en perfekt signing for os'

Magnus Wind - 04.07.20

© Getty Images

Barca solgte forleden Arthur til Juventus for 72 millioner euro plus 10 millioner euro i diverse variabler. Nu udtaler italienernes sportsdirektør Fabio Paratic, at midtbanespilleren er den perfekte signing for klubben. 

I mandags bekræftede Barca, at man havde solgt Arthur Melo til Juventus, efter længere tids skriverier omkring midtbanespillerens fremtid. Efterfølgende har italienernes sportsdirektør Fabio Paratic udtalt sig til Sky Sports vedrørende handlen. Her roses brasilianeren og købet kaldes perfekt fra Torino-klubbens side. 

'Vi har fundet en spiller, som vi har fulgt i mange år, siden han begyndte at spille i Brasilien. Arthur er en perfekt signing for Juventus. Desuden har vi lavet en rigtig god økonomisk aftale' udtaler Paratic. 

Også Pjanić-handlen bliver kommenteret. 'Der er muligheder på transfermarkedet. Byttehandlen med Pjanić og Arthur er godt eksempel på dette. Pjanić er en enestående spiller, som har været vigtig for os. Da muligheden bød sig sagde han, at han var glad for at være i Juve, og at Barcelona var den eneste klub, han ville skifte til'.  

Begge spillere skifter klub, når denne sæson slutter. Det sker når Champions League-turneringen afsluttes til august. 
 

.:FORSIDE:.