Fejl på Barcas website skaber rygter om Lacazette

FCBARCELONA.DK - 16.05.19

© Getty Images

I går fremgik Arsenals Alexandre Lacazettes navn en kort periode på den engelske version af Barcas hjemmeside, inden det blev slettet. Det skabte hurtigt rygter om et snarligt skifte, men det tyder mest på en teknisk fejl.

Var det en teknisk fejl eller en for hurtig offentliggørelse, da Lacazettes navn i går fremgik på Barcas website? Se nedenfor, hvad man kunne se på klubbens engelske version af den officielle hjemmeside.

Lacazette har været sat i forbindelse med Barca på det seneste, så derfor skabte det naturligt opmærksomhed, at hans navn pludselig fremgik af klubbens hjemmeside.

Da Coutinho var tæt på at skifte til Barca i januar måned i 2018, kom man også til at sætte det på hjemmesiden en tand for hurtigt. Derfor var det ikke usandsynligt, at samme fejl kunne ske med Lacazzette.

Det skabte dog hurtigt mistanke, at han fremgik med trøje nr. 9, der som bekendt tilhører Luis Suárez og han forlader næppe klubben denne sommer.

Senere fandt man ud af, at alt tyder på en teknisk fejl på hjemmesiden, for med lidt teknisk snilde kunne man også få siden til at vise navne på spillere der med garanti ikke er på vej til Barca.

Derfor er konklusionen nu, at fejlen ikke skal ses som et tegn på, at Lacazette snart kan præsenteres som ny Barca-spiller.

lacazette2

.:FORSIDE:.