Denis Suárez: 'Valverde sagde jeg fortjente mere'

Rune Stentoft Arlbjørn - 08.11.19

© Getty Images

I morgen gæster Denis Suárez for første gang Camp Nou siden han forlod klubben i sommer til fordel for barndomsklubben Celta Vigo. I et interview op til kampen kommer han lidt ind på flere forskellige emner.

Denis Suárez forlod i sommer den catalanske storklub i søgen efter mere spilletid, men ifølge ham selv fortjente han mere spilletid i Barca, hvilket Ernesto Valverde indrømmede, da galicieren forlod klubben. 'Valverde sagde til mig, at jeg nok fortjente flere muligheder for at spille, men det var ikke nemt for ham på grund af alle de dygtige spillere han havde til rådighed, så derfor måtte han tage sine beslutninger' forklarer Denis Suárez ifølge Goal.com.

Trods den manglende spilletid fra Valverde bærer Denis Suárez dog ikke nag overfor sin tidligere træner, snarere tværtimod. 'Jeg har et virkelig godt forhold til ham og han har ikke gjort det så dålrigt. Det første år vandt han the double. Det gentog han ikke i sidste sæson fordi han missede Copa del Rey, men han fortjener sit job' sagde han videre om den kritiserede Barca-træneren.

Den tidligere Barca-spiller blev også spurgt ind til, hvad det sværeste er ved at stå overfor Messi, som han nu møder i morgen som modstander. 'Hver dag finder han på noget nyt. Det er bare hver dag du bliver overrasket over at se hans spil' svarede han.

Midtbanespilleren kommenterede også på Ansu Fati. 'Det er vidunderligt at sådan en ung spiller kan komme frem i en klub som Barca, uden at have spillet for B-holdet. Forhåbenlig får han kontinuitet, fortsætter med at vokse, bliver mere moden og bliver den spiller som alle forventer' lød det fra Denis Suárez.

Til slut kom Denis Suárez med lidt råd til den unge Carlés Aleñá, som lige nu også oplever at sidde ude i kulden i Barca. 'Der er rigtig mange spillere i Barca og de har stor kvalitet, så han må tage en beslutning om han vil forsætte med at blive der, eller lede efter en vej ud af klubben, enten ved at blive solgt eller lånt ud' afsluttede han.

.:FORSIDE:.