Avis: Sådan stiller Barca op i El Clásico

Magnus Wind - 23.10.20

@ Getty Images

Lørdag eftermiddag tørner Barca sammen med Real Madrid i El Clásico. Avisen Sport har givet sit bud på Ronald Koemans startopstilling, hvor det ligner, at Jordi Alba er tilbage i aktion efter sin skade. 

Ronald Koeman står overfor sit første El Clásico, når Barca lørdag eftermiddag tager imod Real Madrid på Camp Nou. Den catalanske avis Sport er klar med deres bud på en startopstilling. Her ligner det, at Koeman stiller med den stærkest mulige, bortset fra på målmandsposten. 

På mål er det fortsat brasilianske Neto, som vogter buret for en skadet Ter Stegen. I forsvaret meddeler Sport, at Jordi Alba igen er klar efter sin skade, så han glider ind på venstrebacken. Resten af forsvaret kommer til, at bestå af Clément Lenglet, Piqué og Sergi Roberto. 

Koeman benytter selvfølgelig sin vante 4-2-3-1 opstilling. Som de to kontrollerende midtbanespillere vælger hollænderen angiveligt Sergio Busquets og Frenkie De Jong. Foran dem bliver det Griezmann på højre kant, Coutinho på den offensive midtbane og Ansu Fati på venstre kant. Som forreste angriber bliver det selvfølgelig Messi. 

El Clásico bliver fløjtet i gang lørdag eftermiddag kl. 16.00 og kan ses på TV2 Sport X, som starter deres optakt kl. 14.30. 

 

.:FORSIDE:.