fbpx

Avis: Busquets forventes at stoppe til sommer

Simon Arun Vrábel - 22.09.22

// Sergio Busquets

Sergio Busquets er efterhånden fyldt 34 år og med det igangværende generationsskifte er holdets anfører ved at planlægge sit sidste kapitel i Barca, som forventes at slutte med udgangen af denne sæson.

Selvom dåbsattesten siger at Sergio Busquets i dag er 34 år, så nyder den rutinerede catalaner forsat sin træners tillid og Busquets er derfor forsat indiskutabel på den defensive midtbane. Alderen begynder dog at sætte sine spor og derfor erfarer avisen Sport, at Busquets har gang i sin sidste sæson i blaugrana, inden karrieren sandsynligvis afsluttes hos Inter Miami i USAs liga MLS.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Den rutinerede landsholdsspiller har spillet hele sit voksne liv for Barca men drømmen har i flere år været at flytte til Miami og afslutte karrieren hos MLS-klubben Inter Miami. Klubben ledes i dag af Phil Neville og er i øjeblikket placeret på en beskeden 8. plads i den amerikanske liga, så det er nok mere lokationen som trækker i Busquets end selve holdet.

Busquets er vokset op på La Masia med blandt andre Messi, Piqué, Jordi Alba og Sergi Roberto, som alle forsat er aktive og specielt Messi og Sergi Roberto har der været flere rygter om, at Busquets gerne ville rejse til Maimi sammen med, for at afslutte karrieren, så deres familier forsat kunne holde en tæt kontakt.

Da Busquets for nyligt accepterede en betydelig lønnedgang og forlængede sin kontrakt med to år var det samtidig med det ene krav, at han måtte stoppe sin kontrakt allerede efter næste sommer, hvis han ønskede det. Det krav gik den sportslige ledelse med til efter alt det som Busquets har givet igennem hele sin karriere til klubben.

Sergio Busquets har spillet imponerende 685 kampe for Barca og meget interessant er det, at han i den tid har lavet 18 mål og lagt hele 43 assists. På det spanske landshold har Busquets spillet 137 kampe så der er tale om en kæmpe personlighed som muligvis snart takker af i Barca.

 

.:FORSIDE:.