Ansu Fati er allerede 185 millioner kroner værd

Magnus Wind - 12.09.19

© Getty Images

Ansu Fati har imponeret alt og alle i starten af sæsonen, hvor han har grebet chancen. Trods sine kun 16 år, er han allerede værdisat til omkring 185 millioner kroner, hvilket gør ham til den 17. mest værdifulde spiller i truppen. 

16-årige Ansu Fatis værdi er steget eksplosivt siden han fik sin Barca-debut på Camp Nou i 5-2 sejren over Real Betis i slutningen af august, og efter  han i kampen mod Osasuna scorede sit første mål. I følge den tyske hjemmeside, Transfermarkt, der værdisætter spillere, så har stortalentet en værdi på omkring 185 millioner kroner.

Denne værdisætning gør ham til den 17. mest værdifulde spiller i Barcas trup, hvor han b.la. overgår en etableret spiller som Arturo Vidal.

Fati, som er født i det Vestafrikanske land Guinea-Bissau, har tidligere udtalt at han ønsker at spille for Spanien, selvom hans fødeland er en tidligere portugisisk koloni. Hvis han kan fortsætte sin udvikling, vil Fati uden tvivl blive en stor gevist for både Spanien og Barca.

Ydermere, så er klubbens mest værdifulde spiller Lionel Messi, med en værdi på omkring 1 milliard kroner, efterfulgt af Griezmann og Dembélé. 

 

 

.:FORSIDE:.