FCBARCELONA.DK - 30.05.22

// Barça Femení

Barcas kvinder har haft en næsten perfekt sæson. I går vandt de sæsonens tredje titel, da de i pokalfinalen besejrede Sporting Huelva med hele 6-1 efter en ren opvisning.

Tidligere på sæsonen vandt Barca Femení den spanske Supercup og i La Liga var de så suveræne, at de vandt alle kampe, såvel ude som hjemme. Dermed blev de en historisk suveræn mester.

Artiklen fortsætter under annoncen

I går gjaldt det så sæsonens allersidste kamp, da de stod overfor Sporting Huelva i pokalfinalen. Her kom Barca foran med 2-0 i første halvleg, men Huelva fik reduceret efter en times spil. Spændingen varede dog kort, for Barca scorede fire gange mere i kampens sidste 20 minutter. Dermed blev det til en fortjent 6-1 sejr og kvinderne kunne løfte pokaltrofæet.

Dermed kom sæsonens tredje titel i hus. Den eneste titel der glippede var Champions League, hvor Barca måtte se sig besejret af Lyon i finalen.