fbpx
Annonce

Xavi ventes at udtage alle spillere til kampen i Dallas

Peter Vyff - 19.12.23

// Club America

Barca rejser efter onsdagens kamp mod Almeria, straks til Dallas for at spille mod Club América. Catalanerne har angiveligt tænkt sig at udtage alle klarmeldte spillere til showkampen, hvilket på sigt kan skabe en del polemik.

Mens de fleste hold i La Liga kun har én kamp tilbage inden vinterpausen, har Barca to, eftersom ledelsen har planlagt en venskabskamp i USA, kun 36 timer efter opgøret mod Almeria. Ledelsen annoncerede showkampen tidligere i efteråret, og årsagen er ene og alene at tjene penge.

Beslutningen har skabt stor utilfredshed hos spillerne, der intet ønske har om at rejse til Dallas så kort tid inden jul. Ledelsen er dog indbyrdes nået til enighed med truppen om en økonomisk kompensation, der betyder at spiller tager med, og eftersigende ikke må udtrykke sig negativt om USA-turen.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Det skriver avisen Sport, der nu også kan fortælle at alle klarmeldte spillere er blevet bedt om at rejse med. Catalanerne har ellers ofte kun benyttet sig af reserve- og ungdomsspillere til denne slags kampe, men alt tyder nu på, at stjernerne skal deltage mod Club América, angiveligt fordi de amerikanske arrangører kræver det.

Og det kan potentielt vise sig at blive en katastrofe for Barca, der i efteråret har døjet med flere alvorlige skader til holdets førsteholdsspillere. Xavi må i øjeblikket undvære Gavi, Iñigo Marínez, Marc-André ter Stegen og Marcos Alonso, som derfor ikke rejser med til USA, som det ser ud nu. Dog kan Alonso måske nå at blive klar.

Chancerne for at spillerne kan blive skadet forøges især af det faktum, at kampen spillere kun 36 timer efter den vigtige ligakamp mod Almeria, hvor holdet er pisket til sejr. Og skulle det ske, vil pilen pege på ledelsen, der har sat spillernes helbred på spil, hvilket kun vil forsøge den allerede forpinte situation hos Barca.



.:FORSIDE:.