fbpx
Annonce

Officielt: Barca spiller træningskamp i USA i december

Anders Lang Jensen - 17.11.23

// Club America

Rygterne har længe svirret om, at Barca ville arrangere en træningskamp i december måned, når ligaen er gået på en kort vinterpause. Nu er  det officielt meldt ud, at de møder mexicanske Club América i storbyen Dallas.

Den sidste kamp i La Liga på denne side af nytår er mod Almeria på hjemmebane, som Barca har anmodet La Liga om at blive fastlagt til tirsdag den 19. december. Herfra vil Barca-holdet rejse til Dallas for at spille en træningskamp mod Club América fra Mexico torsdag den 21. december. Det fortæller klubben i en officiel udmelding.

Artiklen fortsætter under annoncen


Selvom det er at presse truppen rent fysisk ovenpå et tætpakket og hårdt efterårsprogram med mange kampe, så er det vigtigt for Barcas økonomi at arrangere en træningskamp i USA. Det estimeres nemlig, at klubben vil indkassere fem millioner euro på kampen mod Club América. En ikke ubetydelig sum for Barcas nuværende økonomiske situation.

Efter træningskampen i Dallas den 21. december har truppen en julepause, hvorefter ligaen igen bliver genoptaget den 3. januar med en udekamp mod Las Palmas.

dejong23

 

.:FORSIDE:.