fbpx
Annonce

Xavi: 'Vigtig sejr, men vi spillede ingen god kamp'

FCBARCELONA.DK - 22.01.23

// Xavi // Getafe

Xavi lagde ikke skjul på sin skuffelse over indsatsen mod Getafe, da han holdt pressemøde efter kampen, men han glædede sig samtidig over, at det alligevel lykkedes for holdet at hente de tre vigtige point.

'Vi var ikke gode. Vi leverede en tynd indsats. Det er rigtigt at vi forsvarede os godt, men vi var ikke skarpe. Vi spillede på ingen måder nogen god kamp. Det er en vigtig sejr, men der er brug for at vi forbedrer os' kom det ærligt fra Barca-træneren.

Artiklen fortsætter under annoncen


'Vi mærkede trætheden og den mentale anstrengelse i Supercuppen. Vi ydede en stor arbejdsindsats i dag og vandt, men uden at spille godt. Det var ikke vores bedste kamp' fortsatte han.

'Vi skal også kunne klare de kampe hvor vi ikke er gode. Der vil være kampe hvor man får en snæver sejr. Vi ønskede vinde ved at spille godt, men det lykkes ikke altid' sagde han videre.

Her er hvad Xavi også kommenterede:

Ansu Fatis sløje indsats:
'Ansu arbejdede meget og kom til et par muligheder, men alle leverede under hvad der er normalt'.

Pedris scoring:
'Christensens erobring er noget vi normalt arbejder med. Det er en omstilling hvor man skal være aggressive. Det en positiv aktion som vi har arbejdet på i løbet af ugen'.

Udskiftningen af Balde og Christensen:
'Balde har det fint. Det var en taktisk udskiftning. Vi havde brug for Jordi Albas sidste pasninger. Christensen følte nogle problemer, men ikke noget vigtigt. Jeg tror han er med i næste kamp'.

Ter Stegens afgørende aktioner:
'Vi ser den bedste Ter Stegen i lang tid. Han gjorde en forskel. Hans redning mand mod mand er fremragende. Det er vigtigt at målmanden giver os nogle point'.

Holdets defensive indsats:
'Det defensive arbejde er meget vigtigt. Alle har nogle forpligtelser. I dag var det et positivt område'.



.:FORSIDE:.