fbpx

Xavi: 'Jeg ser PSG som favoritter i morgen'

FCBARCELONA.DK - 09.04.24

// PSG // Xavi

Xavi Hernández har holdt pressemøde forud for Champions League kvartfinalen i morgen mod PSG. Her udråbte han det franske hold som favoritter, men forsikrede også om, at Barca har stor lyst til at komme videre.

'Efter fire år uden at være i kvartfinalen, glæder vi os rigtig meget. Vi er i vores bedste periode på sæsonen, men vi møder et hold der er skabt til at vinde Champions League og med Luis Enrique som træner, der er en af verdens bedste, men selvfølgelig ønsker vi at komme videre til semifinalen' indledte Barcas træner.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Fire trænere i kvartfinalen med fortid i Barca:
'Luis Enrique, Pep, Arteta og jeg har Barcas DNA og vi går efter det samme. Det er dette DNA der identificerer os og gør os stolte. Barcas filosofi er afgørende og det er en fordel for os'.

Kan Pedri og De Jong spille?
'Jeg er positiv med alle dem der er rejst med. Med mindre der kommer overraskelser ved den sidste træning, er alle disponible, men vi må se'.

Barca står overfor Dembélé:
'Han sendte mig en besked efter lodtrækningen. Jeg holder meget af ham og jeg mener at PSG er favoritter, fordi de tog en af vores bedste spillere i sommer'.

Mødet mellem Luis Enrique og Xavi:
'Jeg ser det ikke som en duel mellem Luis Enrique og mig. Det er en kamp mellem Barca og PSG. Jeg har altid ment, at det er spillerne der har hovedrollen'.

PSG er favorit?
'Det mener jeg virkelig de er. Det er ikke taktisk. De har taget Dembélé og brugt flere penge end os. Vores hold er under opbygning, så jeg mener de er favoritter'.

Betydningen af erfarne spillere i truppen:
'De er meget motiverede og har før vundet Champions League, så de kender vejen. De kan hjælpe de unge og det er afgørende'.

Kylian Mbappé som modstander:
'Der er Mbappé, Dembélé, og nærmest hele holdet. Deres topscorer er Mbappé, men vi skal rent defensivt være bedre end nogensinde. PSG er de bedste til omstillinger, så vi skal være brilliante på dette område'.

xavi131F

.:FORSIDE:.