fbpx
Annonce

Xavi ramte plet med sine indskiftninger

FCBARCELONA.DK - 11.04.24

// PSG // Xavi

Barca-træner Xavi Hernández har ofte være udskældt for sine udskiftninger eller mangel på samme, men i onsdagens flotte sejr over PSG ramte catalaneren plet med de spillere, som han sendte på banen.

Barca spillede onsdag en flot kamp ude mod PSG, hvor man vandt med 2-3. Catalanerne spillede en god første halvleg og gik til pausen foran med 0-1. Starten af anden halvleg var dog katastrofal for Barca, hvor fransmændene scorede to gange på to minutter og var pludselig foran med 2-1.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


De to franske mål fik Xavi til reagere og efter en times spil blev både Joao Félix og Pedri sendt på banen. Og sidstnævnte skulle kun bruge et enkelt minut på banen, inden han lagde en formidabel sukkerbold frem til Raphinha, som på overlegen vis flugtede bolden i mål til 2-2.

Med et kvarter tilbage sendte Xavi så Andreas Christensen og Ferran Torres på banen, og her skulle danskeren bare bruge to minutter på banen, inden han med sin første boldberøring headede bolden i mål på et hjørnespark.

Dermed ramte Xavi for alvor plet med sine indskiftninger, hvor både Pedri og Andreas Christensen blev altafgørende for sejren og bidrog til de to sejrsgivende mål.

.:FORSIDE:.