fbpx
Annonce

Xavi: 'Vi burde have afgjort kampen tidligere'

FCBARCELONA.DK - 18.12.21

// Xavi // Elche

Xavi var glad for sejren og de tre point, da han holdt pressemøde efter 3-2 sejren over Elche. Her storroste han Gavi, men erkendte samtidig, at holdet aldrig burde være kommet i problemer i opgøret.

'Der var ting vi gjorde godt, men vi manglede det sidste. Elche burde ikke komme til omstillinger. Det havde vi talt om og vi burde have begået taktiske frispark. Deres første mål bragte dem ind i kampen og 2-2 scoringen påvirkede os, med den situation vi er i' indledte han.

ps5 art


'Det er tre fantastiske point, men vi gjorde tingene kompliceret for os selv. Vi havde chancer som vi ikke udnyttede og Elche levede videre på vores fejl. Sådan må det ikke være. Vi burde have afgjort kampen tidligere. Vi skal arbejde mere og vise ansvar, når vi er foran. Jeg er meget glad for disse tre point, for de har stor betydning' fortsatte han.

Her er hvad Xavi ellers sagde:

Gavis præstation i opgøret:
'Gavi spillede en fantastisk kamp. Han er ambitiøs og har personlighed. Han skabte noget, scorede et mål og lagde et oplæg. Han er fremtiden i klubben, men ikke bare ham. Også Araujo, Balde, Nico, Abde. Gavi overrasker, for han er kun 17 år og han gør en forskel'.

De erfarne spillere:
'At jeg roser de unge er ingen kritik af de erfarne. Busi, De Jong, Alba og Ter Stegen gav alt på banen i dag. Jeg er henrykt over hele holdet'.

Spillernes forståelse for Xavis idéer:
'Jeg har ikke været her i seks år og jeg ved ikke hvad der er sket. Mange spillere forstår ikke mekanismerne ved boldbesiddelse og det overrasker mig'.

Xavis reaktion da Elche udlignede til 2-2:
'Jeg var vred, men vi insisterede og viste personlighed og reagerede. Dette var en finale og det betød meget'.

Søndagens afstemning om Espai Barca:
'Ja, man skal stemme. Jo flere vi stemmer, jo mere levende er klubben. Det er en historisk ændring, som er nødvendig. Jeg vil stemme ja'.

.:FORSIDE:.