fbpx
Annonce

Xavi ventes at ændre på flere positioner mod Bilbao

FCBARCELONA.DK - 03.03.24

 


Når Barca i aften skal forsøge at hente alle tre point i udekampen mod Athletic Club Bilbao, er der forventninger om, at Xavi ændrer på en række positioner i forhold det hold, der startede på banen mod Getafe for en uge siden.

'Never change a winning team', som man siger, men det kommer nu nok til at ske alligevel, når Xavi senere i aften sætter holdet til kampen mod Bilbao på San Mamés. Barca vandt ellers med knusende 4-0 over Getafe i sidste weekend og det kunne tale for en gentagelse af startopstillingen.

Artiklen fortsætter under annoncen


Xavi forsøger dog at dosere spilletiden hos sine spillere og mod Getafe betød det en plads på bænken til Iñigo Martínez og Pedri. De forventes begge at starte på banen i aftenens kamp, hvilket sandsynligvis sender Cubarsí og Joao Felix ud på bænken.

Det ligner også en startplads til Lamine Yamal, der måtte se Raphinha overtage positionen mod Getafe, hvor brasilianeren scorede et mål og lagde op til et andet.

Ellers forventes Xavi ikke at foretage flere ændringer og det vil i givet fald betyde en startopstilling med Ter Stegen, Koundé, Araujo, Cancelo, Christensen, De Jong. Gündogan, Pedri, Yamal og Lewandowski.

Kampen spilles kl. 21.00 og en times tid inden bliver startopstillingen offentligjort. Aftenens spændede opgør kan ses på TV2 Sport X.

pedri13

// Athletic Bilbao
.:FORSIDE:.