fbpx
Annonce

Bilbao viste stor styrke i pokalsemifinale

FCBARCELONA.DK - 02.03.24

 


San Mamés i Bilbao har altid har været en frygtet bane for alle hold og derfor ligner det også en svær opgave for Barca i morgen aften. Det bliver ikke nemmere af, at baskerne torsdag viste stor styrke mod Atlético Madrid i pokalen.

Athletic Club Bilbao har gang i en rigtig god sæson. I La Liga indtager de en femteplads og torsdag sikrede de sig en plads i Copa del Rey finalen med en overlegen 3-0 sejr over Atlético Madrid. Første opgør i Madrid var endt 0-1 til Bilbao, så deres finaleplads kom sikkert i hus.

Artiklen fortsætter under annoncen


Det er derfor et baskisk hold med selvtilliden i orden, som tager imod Barca søndag aften. Modsat er det til Barcas fordel, at Bilbao spillede sent torsdag aften, mens Xavis spillere har haft en midtuge uden kamp og derfor bør være mere udhvilede.

Det er kun lidt over en måned siden, at Barca senest gæstede San Mamés og det var også i Copa del Rey, hvor baskerne vandt med 4-2 efter forlænget spilletid.

Der er således langt op til en særdeles spændende aften på San Mamés i morgen aften, hvor opgøret fløjtes i gang kl. 21.00. Kampen kan følges på TV2 Sport X.

bilbao1F

// Athletic Bilbao
.:FORSIDE:.