fbpx
Annonce

Xavi og Busquets holdt taler ved mesterskabsfesten

FCBARCELONA.DK - 20.05.23

// Sergio Busquets // Xavi

Kort efter at kampen mod Real Sociedad var blevet fløjtet af, fik Sergio Busquets overrakt mesterskabstrofæet, som han delte med holdkammeraterne. Barca-anføreren og Xavi holdt derefter taler.

Busquets:
'God aften alle Culés. Alleførst vil jeg takke de spillere der ikke er med i dag, Memphis, Bellerín og Geri (Piqué, red.), samt de spillere fra andetholdet som har hjulpet os til at vinde denne titel. Vi skal også takke staben, der gør at vi er i bedst mulige form.

Vi ønskede at vinde titler og det har vi gjort som et hold og med nogle fantastiske tilhængere. Uden jer, ville dette ikke være muligt. I skal ikke tvivle på, at dette kun lige er startet. Leve Barca og leve Catalonien'.

Artiklen fortsætter under annoncen


Xavi:
'Som I nok husker, bad jeg ved Gamper-kampen om, at alle stod sammen. Det vil jeg gerne takke jer for. Først og fremmest præsidenten. Tak for den ubetingede støtte. Vi er meget taknemmelige. Tak til hele staben og til alle spillerne, der har givet alt på banen.

Jeg kan forsikre om, at dette ikke ville være muligt uden jer. I har været fantastiske gennem hele sæsonen, både jer der er her eller derhjemme og på rundturen i bus, der gav os gåsehud. Leve Barca og leve Catalonien'.

Herefter løb Xavi og Busquets en æresrunde på Spotify Camp Nou med mesterskabstrofæet.



.:FORSIDE:.