fbpx
Annonce

Xavi: 'Man fik ikke set vores bedste version'

FCBARCELONA.DK - 21.05.23

// Xavi

Det blev meget sent i går aftes inden at Xavi satte til rette i stolen til pressemødet efter kampen mod Real Sociedad, fordi mesterskabet først skulle fejres. Her erkendte han, at holdet ikke have spillet sin bedste kamp.

'Man fik ikke set vores bedste version. Real Sociedad forsvarede sig godt og spillede på kontra og med omstillinger. Sørloth spillede en fantastisk kamp. Det blev afgørende at de havde brug for at vinde kampen, mens vi ikke havde noget klart mål, men det er normalt efter en uge med festligheder' indledte Xavi.

'Vi prøvede og fik skabt nogle klare chancer, men det lykkedes ikke. Vores mål var at vinde uden at lukke mål ind, men vi led vores første nederlag på hjemmebane først i 35. runde og det er rigtig flot. Real Sociedad var de fortjente vindere' sagde han videre.

Artiklen fortsætter under annoncen


Her er hvad Xavi også sagde:

Mesterskabsfejringen:
'Det er aften hvor vi skal fejre og være glade. Jeg vil takke præsidenten, staben, spillerne og tilhængerne. Den største ændring jeg har set i de 6-7 år jeg har været væk er tilhængerne, der nu er helt fantastiske. Det er til at få gåsehud over. Det er godt for klubben at alle står sammen'.

Xavis største titel som træner:
'Du lider tre gange så meget som træner, for du gøres ansvarlig for næsten alt. Denne titel er meget vigtig, for der er meget pres på, ikke mindst på træneren. Vi har oplevet hårde tider, men det lykkedes til sidst. Tilhængerne havde brug for at glæde sig og jeg er stolt over at være træner for Barcelona'.

Svære stunder hen over sæsonen:
'Det værste er når du fornemmer, at folk ikke rigtig tror på dig. Omgivelserne i Barcelona kan til tider være grusomme, ligesom det er som om, at man ikke glæder sig, når tingene fungerer'.

Et specielt øjeblik på sæsonen:
'Her vil jeg nævne målet af Kessié i sejren over Valencia, et mål der betød meget. Det gav os et forspring på 12 point og det var et vigtigt skridt mod mesterskabet'.

Kan koncentrationen holdes i de sidste kampe?
'Vi må ikke slække på intensiteten, men det er svært, for vi har nået vores vigtigste mål. Vi har dog stadig individuelle mål at spille for'.

Hyldest til Sergio Busquets:
'Han er en legende og den bedste defensive midtbanespiller jeg nogensinde har set. Derfor skiftede jeg ham ud, så han kunne få stående klapsalver. Han fortjener en hyldest i næste uge også'.



.:FORSIDE:.