fbpx

Xavi henter hjælp på B-holdet til søndagens kamp

FCBARCELONA.DK - 13.05.22

// Getafe

Barca er massivt ramt af afbud til søndagens udekamp mod Getafe, især i defensiven og ved dagens træning havde Xavi derfor bedt en række af B-holdets spillere om at træne med. Flere af dem kommer helt sikkert med i truppen.

Barca må undvære Jordi Alba, Eric García, Sergiño Dest, Gerard Piqué, Frenkie de Jong, Nico, Pedri og Sergi Roberto når holdet søndag aften gæster Getafe i Madrid. Dertil kommer at Ronald Araujo er tvivlsom til opgøret efter hans hjernerystelse i tirsdags mod Celta, hvor han måtte en tur på hospitalet.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


De mange afbud sætter Xavi i en svær situation, for det tvinger ham til at eksperimentere. Eneste løsning er at hente hjælpe på B-holdet og derfor var hele fem B-holdsspillere med ved fredagens træning.

Det drejede sig om målmanden Carevic samt Mika Mármol, Alejandro Balde, Alvaro Sanz samt Jandro Orellana. Mármol er central forsvarsspiller, Balde venstre back, mens Sanz og Jandro er defensive midtbanespillere.

Balde synes sikker på en udtagelse og flere af de andre har også gode muligheder for at komme med førsteholdet til Madrid på søndag.

.:FORSIDE:.