fbpx
Annonce

Xavi: 'Braithwaite kommer til at hjælpe os meget'

FCBARCELONA.DK - 19.01.22

// Xavi // Bilbao

ps5 art


Xavi har holdt pressemøde forud for pokalkampen mod Athletic Club Bilbao i morgen aften. Her så han frem mod en svær aften i Bilbao og samtidig kom han med stor ros til Martin Braithwaite, der måske meldes klar til kampen.

'Bilbao har en af deres bedste trænere i de senere år. Det er en meget intens og aggressiv modstander. De kræver meget af deres modstandere, specielt på hjemmebane, hvor de også er rigtig gode på kontra. Det er måske det bedste Bilbao-hold vi har set i de senere år. Det afgøres over én kamp og det gør opgøret ekstra attraktivt. Vi håber at komme langt i denne turnering' kom det fra Xavi om torsdagens kamp.

Artiklen fortsætter under annoncen


Her er hvad han ellers sagde:

Indtrykket af Dani Alves:
'Jeg synes han præsterer rigtig godt. Jeg mener at Dani er en utrolig vigtig spiller'.

Bliver Martin Braithwaite klar til Bilbao?
'Han har det fint. Vi må se i morgen, om vi kan tage ham med i truppen. Han er meget professionel og jeg tror han kan hjælpe os meget'.

Ronald Araujos fremtid i Barca:
'Det har høj prioritet at forlænge med ham. For mig er han en vigtig brik. Han er en ekstraordinær forsvarsspiller med vindermentalitet. Vi skal hurtigt lave en aftale, for han er både nutidens og fremtidens spiller. Han er en fyr der bidrager med rigtig meget'.

Holdets udvikling under Xavi:
'Jeg synes man ser nogle positive ting, men vi skal forbedre vores resultater'.

Ferran Torres' anonyme kamp mod Real Madrid:
'Han skal finde ind i rytmen. Han har det fint og er 100% klar efter sin skade'.

Kommer Memphis Depay med mod Bilbao?
'Memphis oplever lidt ubehag, men det er ikke noget alvorligt. Vi tager en beslutning i morgen'.

Ansu Fatis rolle på banen?
'Han kan både spille på kanten og centralt. Vi må se hvor han er rent fysisk og vi skal docere hans spilletid. Han er en stjerne der kan score mål. Han kan gøre en forskel i alle kampe. Vi er heldige at have ham og han er næsten oppe på 100%'.

Kritikken af Sergio Busquets:
'Det er meget uretfærdigt, men det er også normalt, for vi er i Barca, hvor der altid er debat. Det accepterer vi. Sådan noget sker når resultaterne ikke er gode. Det er også sket for mig. For mig er han indiskutabel. Han ved han begik en fejl, men hvis alle står sammen, er han den bedste i verden på sin position'.

På pressemødet kom Xavi også med nogle meget markante udtalelser om Ousmane Dembélés situation i klubben. Læs her hvad han sagde.

.:FORSIDE:.