Wanda undersøges for dødstrusler mod Griezmann

FCBARCELONA.DK - 02.12.19

© Getty Images

Antoine Griezmann fik som ventet ingen varm modtagelse i går på Wanda Metropolitano mod hans tidligere hold, men en gruppe Atlético-fans gik tilsyneladende langt over stregen og det kan medføre en hård straf.

Barca-angriberen var forberedt på en fjendtlig modtagelse på sin gamle hjemmebane og der blev da også buet og piftet kraftigt hver eneste gang den forhenværende Atlético-spiller rørte bolden.

La Liga repræsentanter konstaterede dog samtidig tilråb og sange der klart er i strid med reglerne. Det er ikke tilladt at opildne til vold eller nedgøre personer på banen.

En gruppen af Atléticos fans sang angiveligt blandt andet 'Griezmann, du skal dø' og er det noget der kan bevises via video eller lydoptagelser, vil der sandsynligvis komme en hård straf til klubben.

Der kan blive tale om alt fra en bøde til en lukning af stadion i en eller flere kampe. Derfor sidder man nu nok lidt nervøst på ledelsesgangen hos Atlético og afventer udfaldet af undersøgelserne.

Umiddelbart klarede Griezmann sig gennem kampen uden at lade sig påvirke af de meget provokerede tillråb. Måske har han søgt gode råd hos Gerard Piqué, der i mange tilfælde har været udsat for grimme tilråb mod sig selv og sin familie.

.:FORSIDE:.