Victor Font kritiserer Arthur-Pjanić-handlen

Magnus Wind - 02.07.20

En af kandidaterne til næste års præsidentvalg i Barca, Victor Font, kritiserer nu klubbens byttehandel med Arthur og Miralem Pjanić. Font kalder klubbens nuværende økonomiske situation bekymrende og usikker. 

Barca har indgået en byttehandel med Juventus, hvor catalanerne sender Arthur til den italienske klub, som så sender Miralem Pjanić den anden vej. Denne aftale bliver nu mødt af kritik fra forretningsmanden Victor Font, som er en af kandidaterne til næste års præsidentvalg. 

Til avisen Sport udtaler Font følgende: 'Denne handel viser den nøgne sandhed og det er, at klubbens nuværende situation er meget bekymerende. Specielt den usikre økonomi og kaosset på det sportslige område'. 

Font fortsætter sin kritik af den sportslige ledelse. 'Handlen viser, at ledelsen absolutte prioritet er, at få tallene til at gå op. Regnskaberne har været dårlige i flere år, også før coronavirussen. For at redde deres eget ry, sender ledelsen en ung spiller med fremtid væk fra klubben. Dette viser tydeligt, at der ingen fremtidige planer er, i en afgørende tid for klubben' afslutter Font sin udtalelse.   

Det er ikke første gang, at Victor Font kritiserer den nuværende ledelse i Barca. Tidligere på året udtalte han sig meget negativt om præsident Bartomeu, da det kom frem, at nogle i klubben havde betalt et PR-firma, som skulle sætte blandt andre Barca-spillere i et dårligt lys på de sociale medier.


 

.:FORSIDE:.