fbpx
Annonce

UEFA kårer Pedri som bedste unge spiller ved EM

FCBARCELONA.DK - 12.07.21

// Pedri


Trods sine blot 18 år spillede Pedri González en hovedrolle for Spanien ved EM og det har nu kastet fornem hæder af sig. UEFA har kåret Barca-spilleren som den bedste unge spiller ved slutrunden.

629 ud af 630 mulige minutter blev det til for Pedri ved EM-slutrunden og kun målmand Unai Simón og Laporte spillede alle minutter, så det er tydeligt at Pedri var blandt landstræner Luis Enriques foretrukne.

Pedri var meget aktiv i det spanske spil og bandt spillet godt sammen på midtbanen i venstre side. Hans boldsikkerhed ses ud af, at 92% af pasningerne nåede sin destination.

De flotte præstationer har nu fået UEFA til at kåre Pedri som det bedste unge spiller ved EM, en kåring som næppe mange havde spået om for blot en måned siden.

Skal man sætte en kritisk finger på Pedris indsats ved EM, må det være hans målsøgende spil, for han fik hverken scoret eller lagt en assist ved slutunden. Netop dette aspekt i Pedris spil har Koeman tidligere fremhævet som et område som den unge spanier skal forbedre.

.:FORSIDE:.