fbpx

Top 10: AC er Barcas mest pasningssikre spiller

FCBARCELONA.DK - 08.02.23

// Andreas Christensen

Andreas Christensen har fået en formidabel start i Barca-trøjen med overbevisende præstationer i forsvaret. Også i pasningsspillet har danskeren vist sin styrke, hvor han er holdets mest succesfulde spiller.

Danske Andreas Christensen roses i øjeblikket af alt og alle, efter han har levereret adskillige imponerende præstationer i den catalanske defensiv. Mange betegner AC som sommerens absolut bedste signing og en af holdets absolut bedste spillere i øjeblikket.

Også med fødderne har Andreas Christensen imponeret og det understreger statistikken også. Kigger man på succesraten for afleveringer, så er danskeren den mest pasningssikre Barca-spiller i hele truppen i denne sæson. AC har nemlig helt uhørt en pasningsprocent på hele 94,4 i den spanske liga, hvilket ingen anden spiller kan hamle op med. Danskeren har i alt spillet 726 minutter i ligaen.

Artiklen fortsætter under annoncen


Se Top 10 over spillere med den højeste pasningsprocent i ligaen herunder:

1. Andreas Christensen (94,4%)
2. Sergi Roberto (93,4%)
3. Gerard Piqué (92,2%)
4. Marcos Alonso (92,1%)
5. Eric Garcia (91,6%)
6. Alejandro Balde (91,5%)
7. Frenkie de Jong (90,6%)
8. Jules Koundé (90,5%)
9. Sergio Busquets (89,4%)
10. Ronald Araújo (89,2%)

Andreas Christensen får måske muligheden for at bygge videre på sine flotte præstationer, når Barca i weekenden skal på en svær opgave på udebane mod Villarreal.

.:FORSIDE:.